İslami Kına Kampanyaları

İslami Kına Kampanyaları

İslami Kına Kampanyaları siz değerli gelin adaylarının görüşleri alınarak hazırlıyoruz. Genellikle herkesin alabileceği kampanyalar hazırladık. Sizde İslami kına gecesi düzenlemek istiyorsanız? size bir telefon kadar yakınız.

İslami Kına Mini Paket

İslami Kına Kampanyaları

İslami Kına Ekonomik Paket

İslami Kına Kampanyaları

İslami Kına Standart Paket

İslami Kına Kampanyaları

İslami Kına Gecesi Proğram Akışı

Seçilen bir eser eşliğinde gelin yollarının altından gelinimiz davetlilerin huzuruna çıkar.

Tahta kadar gelir ve oturur. Etrafında volkan ve konfeti şov yapılır.

-Eser kapatılır ve hoş geldiniz ilahileri ile davetliler selamlanır.

Aileler, gelinimiz ve organizasyonumuz adına hoş geldiniz konuşması yapılır.

Aşr-ı Şerif okunarak manevi ortam kuvvetlendirilir.

– Düğün ilahi eşliğinde gelinimiz ortaya alınır ve etrafında def çalarak ilahi söylenir. Bu görsellik ile ara ara gelinimizin elinden tutularak, davetlilere selam vermesi sağlanır.

Def eşliğinde birkaç ilahi daha seslendirilir.

Kahve ikram bölümü ( gelinimizin anne ve kayın validesine bir jesti olarak anne ve kayın validesinin nişan, kına, düğün, davetliler, ikramlar derken, bir hayli yorulduklarını düşünerek onlara elleri ile kahve ikram etmek istediği belirtilir ve ikram için anne – kayın valide tahta alınır)

İslami kına program akışı

Anne ve kayın valide dosta düşmana karşı “yan yanayız, birlikteyiz” mesajı verirler. Kahveler ikram edilirken fon eşliğinde sonu kahve çekirdeğine dayanan, eşler arası sevgi, aşk, muhabbet ve şefkati konu alan bir hikaye anlatılır. Kahveler biter, gelinimiz fincanları alır, annelerimiz yerlerine, gelinimiz tahta geçer.

Def eşliğinde ilahiler seslendirilir.

Semazen gösterimizle ruhlar meşke dalar.

Gül Merasimi: Annenin gelinimize nasihatleri bölümüdür. Anne ve gelinimiz orta kısımda buluşurlar ve getirilen güller anneye verilir. Fon eşliğinde nasihatler seslendirilir. Her nasihatin sonunda annemiz bir gül verir nasihatler bitince yaşanılan duygu yoğunluğundan mütevellit yorulmuş olduğu düşünülerek tahta alınır. Bu esnada anne ve gelin ile ilgili ilahiler seslendirilir.

 Hatıra Organizasyon Uygun Fiyata Kaliteli Hizmet

Def eşliğinde ilahiler söylenir. Davetlilerin de ilahilere katılmaları sağlanarak ortam canlandırılır.

Program akışı devam ediyor

Gelin – Kayın valide atışması ( Gelin ve kayın valide orta kısımda buluşurlar, arkada ekip arkadaşlarımız gelin ve kayın validenin seslendirmelerini yaparlar. Bu atışmada davetliler kâh gülerek kâh alkışlar ile varlıklarını hissettirirler.)   Not: Gelin ve kayın valideyi rencide edecek, üzecek hiçbir kelime ve cümle bulunmamaktadır. Tamamen sevgi ve muhabbet içermektedir.

Son olarak gelinimiz ekibin yanına geçer ve kapanış marşlarını birlikte seslendirip, kına merasimine geçiş sağlanır.

Hazırlıklar tamamlanır, taht ortaya çıkar, gelin hanımın ya da ekibimizin seçtiği bir eser eşliğinde gelin ve arkadaşlarının salona teşrifi sağlanır. Gelinimiz birkaç tur atıp oturduktan sonra, arkadaşları etrafında dönmeye devam eder. Geniş bir çember yaparak eser bitince otururlar. Fon eşliğinde neden kına yakıldığına dair küçük bir hikayeden sonra anne gelinimizin sağ tarafına, kayın valide de sol tarafına davet edilir. Anneden babadan davetlilerden helallik alınıp sağ elin kınası yakılır. Bu esnada helallik ile ilgili ilahiler okunur.  Kayın valide sol eline hediyesini verir ve sol elin de kınası yakılır. Bu esnada gelin ile ilgili eserler okunur.

Kapanış duası ile program nihayete erdirilir.

Gelinimiz artık dilediği hareket edebilir, davetlilerle ilgilenebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir